SUSTAINABILITY 2020

För en bättre och mer hållbar framtid, tillsammans.

We make a family

Baltic-familjen är det viktigaste vi har, och tillsammans strävar vi efter att jobba för en hållbar och hälsosam arbetskultur, men även för en hållbar framtid. Därför tog vi fram initiativet Together 2020, för att stärka den gemensamma värdegrunden inom Baltic-familjen och även öka vår miljömedvetenhet.

Genom att tillsammans komma på nya idéer för hur vi kan minska vårt koldioxidavtryck och förbättra vår arbetsmiljö är vårt mål med initiativet bättre gemenskap, miljö och ekonomi inom företaget.

Utöver det vill vi också uppmuntra vår personal till en aktivare och hälsosammare livsstil genom att anordna sportaktiviteter såsom cykellopp, löpning, fotboll och andra gemensamma aktiviteter. Mår kroppen bra presterar vi också bättre på jobbet.

People – Planet - Profit

Vårt övergripande tema för 2020 är hållbarhet, vilket för oss omfattar såväl människor och miljön som företagets lönsamhet. Vårt syfte är att stärka vår gemensamma värdegrund både mentalt, miljömässigt och finansiellt.

Vi jobbar för att minska på avfall och bygga miljövänligare båtar. Sedan januari 2020 använder vi endast närproducerad, grön el från vind- och vattenkraft.

Vi uppmuntrar också våra anställda att cykla mer och deltar i den nationella kampanjen Kilometrikisa.

Utöver det  anordnar vi tävlingar för våra anställda som får ge förslag på hur vi kan arbeta mer miljövänligt och på åtgärder vi kan göra som gynnar vår hållbara utveckling. 

Vår målsättning

Sustainability 2020 består av tre övergripande mål

GEMENSKAP
Våra anställda involveras genom en kommitté som träffas regelbundet och diskuterar nya idéer och möjligheter framåt.
MILJÖ
Öka medvetenheten kring miljön genom att agera aktivt för att minska vårt klimatavtryck och förbättra vår arbetsmiljö.
EKONOMI
Involvera våra anställda i hur vi kan minska på kostnader, använda de nya idéerna som uppkommer som möjligheter för att stärka varumärket.

Vill du också vara med?

Se våra lediga jobb här eller connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med kommande möjligheter hos Baltic-familjen.

Tillbaka till karriärsidan
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor